IKEA | Lente geurkaarsen

Ik ben dol op heerlijke geuren en geurkaarsen. Vaak heeft de IKEA heerlijke geurkaarsen, deze kocht ik afgelopen herfst al en de wintercollectie maakt nu plaats voor heerlijke lichte lente geuren. Benieuwd naar de nieuwe geuren? Ik nam er een aantal mee om ze uit te proberen.

15Deze trio van kaarsjes is bekend onder de naam LUGNT. De geur doet denken aan een zomerse dag op het strand met een verse ananas en ander vers fruit. De kaarsen kosten bij elkaar €2,99 en zijn per stuk goed voor zo’n 25 branduren.

4

7FLORERA, deze stompkaars is 14 cm hoog en heeft dezelfde frisse geur van ananas als de bovenstaande kaarsen. En is te koop voor  €1,99 per stuk. Per kaars goed voor zo’n 45 branduren. Ik ben erg benieuwd of deze mooi schoon opbranden en niet gaan lekken.

2

3Deze pot met deksel is te koop onder de naam FLÄRDFULL. De geur is zomers, fris en doet denken aan perziken. Deze kaars is goed voor 25 branduren en kost €2,49.

8Conclusie:
De geur van deze geurkaarsen vind ik persoonlijk heerlijk, ze branden goed op, geven de geur goed af en zijn ook nog eens goed betaalbaar. Het leuke van deze kaarsen is dat de glazen hierna voor andere doeleinden zijn te gebruiken. Van waxinelichthouders tot drinkglazen, en geschikt voor meerder DIY doeleinden.

De IKEA geurkaarsen zijn in nog vele andere geuren en designs te verkrijgen zoals appels (deze kocht ik overigens ook maar haalde de foto’s niet omdat we deze gelijk uit wilden proberen -is wel heerlijk overigens!-) en vele bloemen geuren.

Ben jij bekend met de IKEA geurkaarsen?

signature Lin

Advertenties

13 thoughts on “IKEA | Lente geurkaarsen

  1. Ik vind geurkaarsen geweldig, hoewel ik tegen hele sterke geuren niet zo goed kan, maar vriendlief vindt het helemaal niks, dus zo vaak branden ze helaas niet bij ons…

  2. De geurkaarsen van Ikea zijn geweldig! We zijn heel nieuwsgierig naar deze! Als ze net zo lekker zijn als de andere dan komt het goed 🙂

  3. Heel tof!
    Ik wil ze, maar ik ga expres niet naar de IKEA. Ik kom dan thuis met die kaarsen en met allerlei andere dingen die ik echt niet nodig heb…. haha!

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s