New In | MUA

De laatste weken ben ik het merk MUA best vaak tegen gekomen op beautyblogs, en eerlijk gezegd hebben zij wel een vlammetje aangewakkerd. Vanmiddag had ik onverwacht wat tijd en energie over en besloot ik in de stad te gaan kijken of MUA toevallig al in de winkel ligt. Dordrecht heeft meerdere Kruidvat filialen, maar alleen die in de binnenstad zal MUA gaan verkopen. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik tussen het grote Essence en Catrice vak het schap van Makeup Academy spotte! Vandaag een mini shoplog om te laten zien wat ik mee naar huis nam!

MUA schap KruidvatJaaa daar staat hij dan! Gisteren is hij opgebouwd en vanaf vandaag word dan officieel MUA verkocht in Dordrecht. Ik swatchte erop los en de meeste artikelen waren nog ongebruikt en moest ik zelfs het plastic nog van de testers halen (en ja het waren écht testers). Heerlijk om te testen met nieuwe testers! Zoals je misschien kan zien mist het schap onderin nog wel een aantal paletten, daarom heb ik er zelf ook nog geen meegenomen. Benieuwd wat ik wel shopte?

MUA Makeup academy

 

Mosaic Blush – English Rose
Nail Polish – Lush Lilac
Nail Polish – Top Clear Coat
Liquid eyeliner
Consealer stick – Medium
Lipstick – Shade 2
Lipstick – Shade 3
Matte Lipstick – Scarlet Siren
Blusher – Shade 1

Jullie kunnen binnenkort een uitgebreide review van de producten verwachten!

Naar welke review kijk jij uit?

signature Lin

Advertenties

13 thoughts on “New In | MUA

  1. De liquid eyeliner en de nailpolishes. De eerste wat voor een kwastje hij heeft, of hij fijn lijntjes zet en hoe snel hij gaat ‘bloeden’. En de nailpolishes omdat ik graag wil weten of ze snel dekken of je een ik weet niet hoeveel laagjes moet aanbrengen voordat je de goede kleur hebt (en dan is het te dik en stoot je er deuken in, zo irritant)

    • Ik ben zelf ook benieuwd naar de eyeliner. En het word even oefenen met zetten, even kijken of ik de slag weer snel te pakken heb hihi het is namelijk best lang geleden dat ik er een gezet heb. Hoop dat het een goede budget variant is om mee te ‘oefenen’ 🙂

  2. Ohh wat ziet het schap er leuk uit! Ik ben benieuwd naar een review van alles eigenlijk haha! Maar als ik toch moet kiezen, ben ik wel erg benieuwd naar de eyeliner en coverstick, daar zag ik nog geen reviews van! Veel liefs, Elien

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s