Naked 3 | FOTD Let’s Get Naked!

Om te zeggen dat ik een Urban Decay fan vanaf het eerste uur ben vind ik wat overdreven, maar sinds het eerste Naked palette uit is gekomen ben ik verkocht! De prachtige kleuren, de aantrekkelijke namen en het mooie design maken het niet alleen een lust voor het oog, ook de kwaliteit is erg goed. Mijn hart maakte dan ook direct een sprongetje toen nummer 3 in de webshops te vinden was (stiekem nog erg droevig dat we hier niet ‘gewoon’ even de Sephora binnen kunnen lopen) en toen kon het lange wachten beginnen. Inmiddels heb ik hem al een aantal weken in huis en heb ik er al vele mooie looks mee kunnen maken. Toch deel ik mijn juweeltje graag met jullie, met een kleine review en een van mijn favoriete looks!


8En daar ligt hij dan, mijn palette uit Canada, gekocht bij de Sephora en naar Nederland gevlogen met de post. Mijn vriend kocht hem voor mij met deze omweg omdat hij in de webshops steeds al was uitverkocht. Alsnog voor mijn verjaardag, is dat niet lief?

4Zoals wij gewend zijn word het palette geleverd met twee hele fijne kwaten. Het blik bevat een spiegel en sluit erg goed. Dit maakt het een ideaal palette om mee te nemen.

Naked 3 paletteDe doosjes van de paletten bewaar ik ook allemaal, ik vind ze zo gaaf!
76Een close-up van de fijne kwasten. Ze zijn een stuk stijver dan de kwasten uit de vorige paletten en daar ben ik zelf erg blij mee. Zo kan ik afwisselen in gebruik, de UD kwasten zijn namelijk mijn favorieten. 2Zijn de kleuren niet prachtig? Het is haast zonde om hem te gaan gebruiken.3Vele zullen €45,- voor een palet misschien wel prijzig vinden, maar als je ziet wat je ervoor terug krijg; 12 prachtige nieuwe kleuren die goed gepigmenteerd zijn, lang mooi blijven zitten, je kan eindeloos combineren en de hoeveelheid oogschaduw is ook top.

En mocht je ooit eens met EasyJet naar Londen vliegen, hou hun aanbiedingen aan boord in de gaten. Mijn nicht kocht vorig jaar Naked 2 met een leuke korting!

FOTD | Let’s Get Naked!

N 2N 1Ik gebruikte voor deze lente look de volgende shades: Burnout bewegend ooglid, Darkside in de arcadeboog en Dust onder mijn oog.

Look Naked 3

Gebruikte producten:

BB Cream light Rimmel London
e.l.f. oog concealer fair/glow – review
MUA cover up stick – review
Essence all about Matt!
Brows in Bloom Anastacia Bruin
Scandaleyes retro glam mascara
MUA mosaic blush English Rose
MAC Fan fare

Wat vind je van mijn look?
En heb jij een UD juweeltje in jou stash?

Fijne eerste Koningsdag allemaal!

signature Lin

Advertenties

9 thoughts on “Naked 3 | FOTD Let’s Get Naked!

  1. Pingback: Review | Everyday 32 palette van e.l.f. | Linda's Lifestyle & Travel Notebook

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s