Hema maakt een einde aan hakken-draag-leed!

De ontdekking van de eeuw, al zeg ik het zelf, is toch wel deze briljante oplossing van de Hema. Ik dacht dat ik achter liep, de trend gemist had, daardoor niet van alle gemakken voorzien was en aardig wat blaren teveel heb opgelopen. Maar. Na mijn ontdekking kon ik vele mensen verblijd vertellen over deze uitkomst, en zo werd mijn, misschien iets wat verlate ontdekking groots en briljant. Want wie mooi wilt zijn moet pijn lijden, toch? Nou, volgens de Hema niet meer!

2Hakken. Dames dragen ze maar al te graag. Ze staan mooi, elegant en laten de bilpartij mooi uitkomen. Zo lijken we net wat langer, en laten we eerlijk wezen, ze zijn gewoon mooi. Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben en het comfort daarvan laat nog weleens te wensen over. Bij het passen in de winkel lijken ze als gegoten, maar na de eerste meters kunnen er al snel blaren komen. Om het nog maar even te zwijgen over de pijn onderaan de bal van je voet, en laat dat ook juist de plaats zijn waar ik het snelt en het meeste last van heb. Hema wist dat dit probleem der dames aangepast moest worden en ja, het is misschien een lange intro, maar laat daar nou net de inhoud van deze blog over gaan. Dé naadloze kousenvoetje met pads, laat al je hakken-draag-problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

1Dit zijn ze dan, de naadloze kousenvoetje met pads, en ze komen in twee paar. Ze zijn gemaakt van 100% polyamide, je kan ze op 40°C wassen en Hema belooft dat ze antibacterieel zijn. Ze zijn gemaakt van meryl skinlife vezel, en dit stofje kenmerkt zich dat het licht én zacht is. Hiernaast zorgt het ook voor een aangenaam voet klimaat, bye bye stinkende voetjes!
7En dit is hem dan, hét geheim van de smid, de pad die al het leed moet voorkomen. En ik kan je met blijdschap vertellen dat het werkt! Ik heb zelf nogal snel vermoeide voeten en met dit kousenvoetje kan ik langer op hakken lopen, ook is de kous van heel zacht materiaal waardoor het tijdens het dragen bij de tenen en hiel niet gaat schuren.
63Erg fijn is dat de kous klein is en daardoor in haast alle open schoenen te dragen is. Ook erg fijn, ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten.4Hier is het goed te zien hoe de kous valt wanneer ik mijn pumps draag. Wanneer jij je hieraan stoor kan je het sokje iets naar beneden doen. Zo blijft hij bij mij het beste zitten en kan je op de foto zien hoe fijn en klein de kousensokjes eigenlijk zijn. 8‘Et voilà! Wij blij, Hema blij, en uiteindelijk ook weer goed voor de economie. Een nieuwe eerste levensbehoefte als het op hakken-comfort aankomt, we kunnen weer veilig en verantwoord shoppen!

Ook genoeg van het schoenen leed? De kousenvoetjes liggen per 2 paar voor €4,95 in de winkel en in de webshop.

liefs linda

Follow on Bloglovin

Advertenties

16 thoughts on “Hema maakt een einde aan hakken-draag-leed!

  1. Ik draag niet zo enorm veel open schoenen, maar voor het eindejaars bal ga ik deze wel kunnen gebruiken denk ik! Een hele avond op hoge hakken, auw!

  2. Ik was gister bij de Hema en heb deze nog niet zien liggen, toch maar even terug gaan dit weekend, want dit klinkt ideaal! Ze zijn ook helemaal niet duur.

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s