New In | Chanel

Enigszins onwennig kan ik onze ontmoeting wel noemen, ik keek naar jou, jij keek naar mij. En even leek ik er met een ander vandoor te gaan. Ik voelde de spanning, net als jij. Even wist ik niet of ik er goed aan zou doen, maar toch ging ik voor de bijl en rekende mijn eerste aankoopjes van Chanel af. Een item van dit merk stond al lang op mijn wishlist, en als je dan eindelijk van jezelf iets uit mag zoeken voel je jezelf als een kind in een snoepwinkel. Na eindeloos wikken en wegen heb ik de knoop, nadat het product was aangebracht, doorgehakt. Ik was om, verliefd en verkocht! 2Terwijl ik de blushes van Chanel op mijn hand aan het swatchen was viel mijn oog op een roze blush, terwijl ik langzaam verliefd werd kwam er een verkoopster van Ici Paris naar mij toe. Een peach kleur zou mij beter staan, beter bij mijn huid passen en een natuurlijker effect geven. Nadat ze hem had aangebracht snapte ik wat ze bedoelde, dit is mijn kleur.

Na het lezen van een aantal reviews over mascara´s kwam er eentje steeds duidelijk naar voren. Le Volume de Chanel. En met 40% korting was dit een koopje die ik niet kon laten liggen.

De reviews van beide producten hebben jullie nog van mij tegoed. Wel wil ik vast mijn aankoopjes met jullie delen, omdat ze zo heerlijk luxe aanvoelen en ook nog eens super fotogeniek zijn. Mon premier amour de Chanel.165Wat zijn ze mooi! En ik ben heel erg benieuwd hoe ze mij in gebruik gaan bevallen.

Ben jij al voor de Chanel bijl gegaan?

liefs linda
Follow on Bloglovin

Advertenties

17 thoughts on “New In | Chanel

  1. Ja ik ben al voor de Chanel bijl gegaan. Ik heb een parfum maar ik heb ook een heel fijne mascara van Chanel – Inimitable. Die zou ik het liefst constant gebruiken maar hij is op 😦 Ik geloof dat dat het even is qua Chanel make-up.

  2. Hehe die inleiding! Geweldig! Ze zijn inderdaad erg fotogeniek. Ooit zal ik ook mijn eerste Chanel-product kopen! Het gevoel dat je beschrijft is echt zo juist haha! Ik voel me altijd als een kind in een snoepwinkel als ik make-up ben aan het kopen!

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s