WK voorbereidingen| Happy orange!

Voor wie een juichpak te gek is, voor wie oranje make-up teveel vind en ook niet aan vlaggetjes doet in de tuin. Maar voor wie wel graag een Nederlandse wedstrijd kijkt, en toch subtiel Oranje een hart onder de riem steekt. Oké.. het elftal krijgt er niets van mee, net als Brazilië, maar het draagt wel bij aan de fijne oer Hollandse voetbal sfeer. Want stiekem zijn we natuurlijk trots op ons landje! Vandaag laat ik een aantal leuke oranje lakjes aan jullie zien, zodat wij straks de mannen in stijl aan kunnen moedigen!

n 1Herôme | 4 ml

Het kwastje is van normale grootte en lakt fijn, na twee lagen dekt hij mooi en egaal. Het is een mooie, sprekende oranje kleur met een glittertje erin en een gouden gloed. Droogt snel en is ook vrij snel stoot vast. Voor mooie opvallende oranje nagels! Herôme is onderander bij de Douglas verkrijgbaar.

2Ciaté Cha Cha Cha | 13,5 ml

Dit lakje lakt fijn en droogt met een hele matte finish op, het geeft mij een beetje een carbon-achtige look, maar dan zonder de ribbels. Heel bijzonder! Hier draag ik 3 laagjes en dan dekt hij volledig, droogt ook snel. Een mooi mat oranje lakje, voor wanneer je niet teveel op wilt vallen. Ciaté vind je onder andere bij de Bijenkorf en Big Bazar.

4Ciaté Party Shoes | 5 ml

Wil je dan nog eens gek doen, kan je de matte nagellak altijd nog op pimpen met een glittertje! Erg leuk voor wanneer de mannen de wedstrijd met een voorsprong hebben afgesloten. Het bekende Ciaté kwastje lakt fijn en egaal, droogt ook snel en is dan ook snel stootvast.

Mochten de mannen het er goed vanaf brengen, dan plaats ik een OOTD post met de mix & match poncho By Danie!

Wat denk jij, word het lachen of huilen voor de mannen vanavond?

liefs linda

Follow on Bloglovin

Advertenties

13 thoughts on “WK voorbereidingen| Happy orange!

  1. Oh, Die tweede is echt super! Niet te glanzend maar toch lekker opvallend! Ik heb zelf niet zo veel met voetbal… Zit lekker bloggend bij mijn mannetje, die wel voetbal kijkt! Maar of ze gaan winnen?!?! Ik denk het wel…

  2. Ohh dat lakje van Ciaté is erg mooi! Ook de combinatie met de glitters spreekt me erg aan! Ik denk dat het vanavond 2-1 wordt voor Spanje, maar stiekem hoop ik dat Nederland gaat winnen natuurlijk!

  3. Haha ik begrijp niets van voetbal, als ze winnen juich ik mee anders heb je mij niet gezien haha. De CIATÉ CHA CHA CHA nagellak is erg mooi. Zelf heb ik geen Orange nagellak anders zou ik wel lakken om NL te supporten hehe. 🙂

  4. Ik hijs me vanavond ook maar in een oranje jurkje, maar moet toegeven dat ik er niks mee heb….

    Ik denk toch 2-1 voor Nederland

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s