Review | Yves Rocher nailopolish trio

Yves Rocher heeft eigenlijk zowel online als in de winkel leuke acties, die elkaar steeds afwisselen. Laatst plaatste ik een bestelling en kon ik de verleiding niet weerstaan om eens een nagellak van dit merk te proberen. En zo belandde er 3 lakjes in mijn virtuele winkel mandje. Ook zo benieuwd naar de kwaliteit van de lakjes? Lees dan gezellig mee!


1De lakjes die ik ga reviewen zijn mini’s, een flesje bevat 3 ml. Hierdoor zien ze er erg leuk en schattig uit. Ook vind ik ze erg leuk versierd met de bloemen, typisch Yves Rocher als je het mij vraagt.23Ik koos voor de kleuren: 14. Rose, 53. Blue nacré & 81. Argent nacré. 4De dopjes zijn klein, de lengte van het kwastje is daarentegen wel lang maar smal van stuk. Je hebt dus een paar halen nodig om je nagel te lakken. De nagellak vloeit mooi samen, dus wat dat betreft maaakt die extra haal niet uit.

Yves Rocher | 14. Rose

52Hier draag ik twee laagjes nagellak, hij lakt fijn en droogt ook vrij snel. Ik vind het een erg mooie oud roze kleur!

Yves Rocher | 81. Argent nacré

61Op het internet leek dit een mooie out-of-my-comfortzone grijs, maar op de nagels vind ik hem nogal tegen vallen. Het lakje lakt fijn, maar de kleur is niet mijn ding, helaas. Ook hier draag ik 2 lagen.

Yves Rocher | Blue nacré

74Dit lakje heeft mij zeker verrast, wat een mooie blauw! Opnieuw 2 laagjes en hij dekt al mooi. Deze kleur ga ik zeker nog veel dragen!3Conclusie
De nagellak van Yves Rocher zijn fijn, lakken fijn en blijven zeker een dag of 4 mooi zitten als de conditie van je nagels goed is. Het roze en blauwe lakje zal ik nog vaak dragen, over de grijze ben ik minder tevreden maar dat heeft dan ook alleen met smaak te maken.

Wil je de nagellak van Yves Rocher ook eens testen? Je koopt nu online 3 mini’s voor €5,-. De kleuren wisselen steeds, en dat maakt het kopen eigenlijk alleen maar leuker. 

Welk lakje spreekt jou het meeste aan?

liefs lindaFollow on Bloglovin

Advertenties

16 thoughts on “Review | Yves Rocher nailopolish trio

  1. Ik wist niet eens dat Yves Rocher ook nagellakjes had, maar ze zijn erg gaaf! EN je hebt ook lange nagels wat ik erg mooi vind! XX Liefs Florentine

  2. Ik vind de roze en de blauwe wel erg mooi, de grijskleur vind ik wat minder eigenlijk, daar had wel wat meer shimmer in gemogen naar mijn mening!
    Leuke review linda! Ik ga ook eens kijken op die website!
    Love, Lisette

  3. Ik vind de grijze ook een beetje tegenvallen. Of nou ja, hij is nu grijs maar hij had ‘argent’ moeten zijn, zilver dus. Maar de roze en de blauwe zijn wel leuk!

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s