My Daily Lifestyle + winnaar winactie

Ni Hao folks! Wat een heerlijke week heb ik achter de rug, er stonden zoveel leuke en vaak ook onverwachte dingen op de planning. Ik neem jullie mee via een foto overzicht , uiteraard voorzien van mooie teksten van mijn belevenissen. Van sale tot foto’s maken en muggenbulten, een spannende voetbal wedstrijd en borrelen aan het strand van Amsterdam. Kijk je mee?

juni 12Maandag bracht ik mijn lief naar school, hij had een shitload aan spullen voor zijn eindpresentatie. Met de sale van de Bijenkorf in mijn hoofd besloot ik meneer te brengen en zelf de stad in te gaan. Wakker worden met een bakkie koffie <3. Om elf uur ging de Bijenkorf open en spotte ik deze te leuke ananas. Lief had goed zijn best gedaan en en besloot hem te tracteren op een heerlijk broodje en wat gezonde sap.  En.. ofcourse fußball met oranje tompoezen en bijpassende outfit. Je weet zelf. juni 13Vorige week kocht ik bij Big Bazar deze handige kan, zo weet ik dat ik écht genoeg drink op een dag. Mijn lovely nieuwe iPad tas van Cliché. Liefde <3. | De rechter is mijn redder in nood, maandag in de stad kreeg ik een spontane droogte aanval op mijn lippen, 2 dagen later zo goed als weg!  | Liefde voor mooie wolken.

2We blijven nog heel even in de dinsdagse hemelse sferen. juni 14Chance van Chanel vond via de postbode mijn huis <3.  Rockin’ my new YSL lipstick.  ‘N Dotje op d’r kant!  Ik besloot het roer weer even drastisch om te gooien en te minderen met suikers. Langzaam aan waren ze weer in mijn eetpatroon geslopen en daar werd ik eigenlijk dood ongelukkig van. Voor het verslag –klik-. juni 15Woensdag avond reisde lief en ik naar het strand van Amsterdam, ik om foto’s te maken, hij voor zijn project. Een heerlijke locatie om mooie foto’s te maken. Heerlijke versnaperingen op de party. Een crew foto van moi, voor het project waar jullie snel meer over horen! Oh.. het word steeds leuker en moeilijker het voor me te houden hihi..  Een zwak voor boeddha’s op foto’s.

juni 16Donderdag verwijderde ik koffie aanslag en maakte mij klaar om een dag te gaan shooten met Aline. Yes, Miss Paperboats. Haar blog volg ik al een poos en een kans om een middag met haar en d’r camera te daten kon ik niet laten schieten. |  Vrijdag stond vooral in het teken van koffie, muggenbulten (shooten gaat niet over rozen), koffie, blogjes lezen, koffie en film kijken met lief. | Blogje met mijn eerste YSL lipstick kwam online <3.  Het was zo’n dag. Een dag dat je alles uit je handen laat vallen en ik zo stijf was als een plank. Bijtanken 3.0. Yes, zo’n dag.

Shoot met Aline voorproefDeze sneak preview maakt mijn mams, Aline en ik zijn zo’n beetje heel Dordrecht doorgewaggeld. Ik ben reuze benieuwd naar het eindresultaat! IMG_20140627_143627WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW! Een droom die uitkomt <3. Dank jullie wel lieve volgers!

juni 17Zaterdag was de dag van de langverwachte PrettyBox!  Later op de dag vertrokken lief en ik richting Tiel voor Distress Outdoor. Lief verzorgde de vormgeving voor dit feest en hierdoor konden wij heerlijk dansen doen op het VIP dek. Voordelen van een handige lief. Zondag sliepen wij ranzig uit, keken voetbal met pizza en vrienden. Wat een heerlijk weekend! ❤

Winactie ButtonHeel graag wil ik Melissa van Melfortune  feliciteren, jij hebt namelijk het Ammo palette van Urban Decay gewonnen! Je krijgt vandaag mail van mij, vergeet niet op tijd te reageren :).

12En we sluiten af met nog zo’n mooi spektakel in de lucht. Ongelofelijk hoeveel variatie er in de lucht te vinden is en dit symboliseert ook zeker de roze wolk waar ik na zo’n week op zit! Lichamelijk was het geen top week, maar ik was wel omringt met lieve en dierbare mensen, dat is mij zoveel waard!

Aankomende week staat er een masterclass fotografie op de planning, een date met mijn nicht en natuurlijk sluiten we de week af met voetbal! Lief is vrij en dat geeft mij ook gelijk een vakantie gevoel, heerlijk!

Maak er een fijne nieuwe week van!

liefs linda
Follow on Bloglovin

 

Advertenties

20 thoughts on “My Daily Lifestyle + winnaar winactie

  1. Wat een heerlijk weekje heb je gehad joh! En die luchtfoto’s… prachtig om te zien! Leuk dat je allerlei projectjes hebt lopen, ben wel nieuwsgierig natuurlijk maar ach, we horen het hier vanzelf wel!

  2. Wat heb jij een heerlijke week gehad meid, vol met uitjes en mooie hebbedingetjes 😀
    Dan mag je wel eens een offday tussendoor hebben. En die ene dag, is vergeleken met de ‘offdays’ die je normaal had een peuleschil! 😉

    Hopelijk kunnen we binnenkort snel eens daten…

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s