Fotoshoot

Vorige week donderdag was het zover, tijd voor een fotoshoot in Paperboat stijl! Aline reisde af naar Dordrecht en al kletsend en klikkend liepen wij Dordrecht door om uiteindelijk in mijn oude vertrouwde Biesbosch te belanden. Ik wilde graag nieuwe en en qua stijl vernieuwde foto’s voor mijn vernieuwde layout waar nog hard aan gesleuteld word. Een aantal van deze foto’s wil ik vandaag al heel graag met jullie delen.

blog 3bblog 3blog 2Photo’s by Aline.

Het is misschien wel heel raar om te zeggen, omdat ik er zelf op sta, maar ik ben echt heel erg blij met het resultaat van deze fotoshoot! Aline kijkt met andere ogen dan de mensen waarbij ik wel vaker voor de camera sta, en dat is juist het gene wat deze shoot zo speciaal maakt voor mij. Ik voelde mij al vrij snel op mijn gemak, Aline is een leuk mens en dat maakt dat het ijs al snel gebroken is. De shoot was een feestje en dat is, naar mijn idee, ook terug te zien in de foto’s. Ik ben een happy mens.

liefs linda

Follow on Bloglovin

Advertenties

31 thoughts on “Fotoshoot

  1. Wat een mooie foto’s! En het is helemaal niet raar om te zeggen dat je goed op een foto staat! Je staat er ook gewoon erg mooi en gelukkig op! ๐Ÿ˜€

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s