About

20140207-120020.jpg

Hoi lieve bezoekers!
Mijn naam is Linda van Andel, 25 jaar en ik woon in het mooie Zuid-Holland. Hier heb ik een eigen appartementje in de boerderij van mijn ouders. Vanuit hier kan ik fijn werken aan mijn blog en fotograferen. De foto’s op mijn blog zijn veelal gemaakt met mijn Nikon D60.

Op Lifestyle By Linda komen mijn passies voor schrijven, beauty, reizen, fotografie, lifestyle, mindstyle en design mooi samen. Kortom lifestyle in de breedste zin van het woord, waarbij de beauty van het leven centraal staat. Ik ben blij dat ik mijn creativiteit in mijn blog kwijt kan en ik probeer dagelijks een nieuw artikel online te zetten.

Als ik niet met mijn blog bezig ben breng ik graag tijd door met mijn pony’s, luister ik veel muziek zoals hip hop/rap, pop en veel wat ertussen zit. Hou ik van winkelen, bezoek ik graag een concert, kijk ik vaak films en series en werk ik als vrijwilliger voor de ME/CVS stichting.

Mijn passie voor creatief bezig zijn deel ik samen met mijn vriend. Naast zijn opleiding werkt hij freelance vanuit zijn multimedia ontwerpbureau Aiza Media. Voor mooie ontwerpen en filmpjes ben je bij hem zeker aan het goede adres!

Mijn tweede blog, Linda On A Mission is mijn persoonlijke blog waarin ik mijn ervaringen als jonge chronisch zieke deel. Ik heb namelijk de ziektes M.E. en Fibromyalgie. Met het delen van mijn ervaringen en verhaal hoop ik de ziekte ME meer bekendheid te geven.

Kijk vooral eens rustig rond op mijn blog. Staat er vandaag geen nieuw artikel onine? Scroll dan eens door de oudere berichten, wie weet kom je nog wat leuks of een mooie vakantiebestemming tegen.

Je kunt mij ook volgen op Bloglovin, Twitter en op Instagram.

20140207-120041.jpg

//

Advertenties

2 thoughts on “About

 1. Hoi Linda,

  Wij vinden het super leuk dat je onze blog volgt en af en toe reacties achter laat. Daarom wilden we je even laten weten dat we zijn overgestapt van wordpress.com naar wordpress.org en je daardoor niet meer automatisch een e-mail meer ontvangt als wij een bericht hebben geplaatst. Op ons blog kun je rechtsboven opnieuw je e-mailadres invullen.

  We hopen dat je ons nog steeds wilt blijven volgen. Vanaf heden zal de website alleen maar beter en mooier worden.

  Lieve groetjes,
  DeniChant

  P.S. Jij hebt ook echt mooie blogs!

 2. En de genomineerde… BEN JIJ!
  Wij zijn zelf door Isabel Christina genomineerd voor de Liebtser Award en hebben de eer om 11 bloggers te nomineren voor de Liebster Award. Wij vinden jouw blog ontzettend leuk en willen jou hierbij nomineren voor de Liebster Award! Wij zouden het heel leuk vinden als je meedoet, maar het is natuurlijk niet verplicht. Onze vragenlijst staat op onze blog! With love ♥ N & S.

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s